Śruta rzepakowa ekstrudowana
Producent: Ampol-Merol
Więcej informacji u naszych Ekspertów
Zapytaj o produkt- Produkt wytwarzania oleju, uzyskiwany przez ekstrakcję i odpowiednią obróbkę cieplną makucha z nasion rzepaku, następnie poddany procesowi ekstruzji (obróbka hydrotermiczna).
- Często stosowane źródła białka ogólnego i metioniny w paszach dla wybranych zwierząt gospodarskich.
- Źródło białka chronionego dla przeżuwaczy - najlepsza alternatywa dla śruty sojowej GMO.
Właściwości:
- Zawartość białka: min. 32%.
- Metionina brutto: 6-7 g/kg.
- Wókno surowe: ok. 12%.
- Białko chronione dla przeżuwaczy: 60%.
- Dostępna luzem lub w opakowaniach: workach 50kg, workach 25 kg, big-bag 400 kg lub 500 kg.
Stosowanie:
Dla potrzeb klientów ustalamy właściwe proporcje komponentów oraz odpowiedni program żywienia w zależności od grupy wiekowej poszczególnych zwierząt. Zapraszamy do kontaktu z naszym ekspertem.