Śruta rzepakowa ekstrudowana

Śruta rzepakowa ekstrudowana

Śruty białkowe

Producent: Ampol-Merol

  • Produkt wytwarzania oleju, uzyskiwany przez ekstrakcję i odpowiednią obróbkę cieplną makucha z nasion rzepaku, następnie poddany procesowi ekstruzji (obróbka hydrotermiczna).
  • Często stosowane źródła białka ogólnego i metioniny w paszach dla wybranych zwierząt gospodarskich.
  • Źródło białka chronionego dla przeżuwaczy - najlepsza alternatywa dla śruty sojowej GMO.

Więcej informacji u naszych Ekspertów

Zapytaj o produkt
Zapytaj Experta

Formularz kontaktowy

* Pola obowiązkowe

Używamy plików cookies

Ampol-Merol i jego kontrahenci używają cookies i podobnych technologii m.in. w celach: reklamowych, statystycznych oraz świadczenia usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, cookies będą zapisywane w pamięci Twojego urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.