Śruty białkowe

Śruta rzepakowa ekstrudowana

Producent: Ampol-Merol

Więcej informacji u naszych Ekspertów

Zapytaj o produkt
  • Produkt wytwarzania oleju, uzyskiwany przez ekstrakcję i odpowiednią obróbkę cieplną makucha z nasion rzepaku, następnie poddany procesowi ekstruzji (obróbka hydrotermiczna).
  • Często stosowane źródła białka ogólnego i metioniny w paszach dla wybranych zwierząt gospodarskich.
  • Źródło białka chronionego dla przeżuwaczy - najlepsza alternatywa dla śruty sojowej GMO.

Właściwości:

  • Zawartość białka: min. 32%.
  • Metionina brutto: 6-7 g/kg.
  • Wókno surowe: ok. 12%.
  • Białko chronione dla przeżuwaczy: 60%.
  • Dostępna luzem lub w opakowaniach: workach 50kg, workach 25 kg, big-bag 400 kg lub 500 kg.

 

Stosowanie:

Dla potrzeb klientów ustalamy właściwe proporcje komponentów oraz odpowiedni program żywienia w zależności od grupy wiekowej poszczególnych zwierząt. Zapraszamy do kontaktu z naszym ekspertem.

Używamy plików cookies

Ampol-Merol i jego kontrahenci używają cookies i podobnych technologii m.in. w celach: reklamowych, statystycznych oraz świadczenia usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, cookies będą zapisywane w pamięci Twojego urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.