Śruty białkowe

Poekstrakcyjna śruta sojowa

Producent: Ampol-Merol

Więcej informacji u naszych Ekspertów

Zapytaj o produkt
  • Produkt wytwarzania oleju, uzyskiwany z nasion soi po ekstrakcji i odpowiedniej obróbce cieplnej.
  • Najczęściej stosowane źródło białka ogólnego i lizyny w paszach dla wszystkich zwierząt gospodarskich.

Właściwości:

  • Zawartość białka: min. 46%.
  • Lizyna brutto: 28-30 g/kg.
  • Włókno surowe: ok. 3,5%.
  • Dostępna luzem oraz w opakowaniach: workach 50 kg, workach 25 kg, big-bag 400 kg lub 500 kg.

 

Stosowanie:

Dla potrzeb klientów ustalamy właściwe proporcje komponentów oraz odpowiedni program żywienia w zależności od grupy wiekowej poszczególnych zwierząt. Zapraszamy do kontaktu z naszym ekspertem.

Używamy plików cookies

Ampol-Merol i jego kontrahenci używają cookies i podobnych technologii m.in. w celach: reklamowych, statystycznych oraz świadczenia usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, cookies będą zapisywane w pamięci Twojego urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.