Śruty białkowe

Poekstrakcyjna śruta rzepakowa

Producent: Ampol-Merol

Więcej informacji u naszych Ekspertów

Zapytaj o produkt
  • Produkt wytwarzania oleju, uzyskiwany przez ekstrakcję i odpowiednią obróbkę cieplną makucha z nasion rzepaku.
  • Często stosowane źródło białka ogólnego i metioniny w paszach dla wybranych zwierząt gospodarskich.

Właściwości:

  • Zawartość białka: min 32%.
  • Metionina brutto: 6-7 g/kg.
  • Włókno surowe 10-12%.
  • Tłuszcz surowy 8-12%.
  • Dostępny luzem oraz w opakowaniach: workach 50 kg, workach 25 kg, big-bag 400 kg lub 500 kg.
  • Dostępna forma: sypka.

 

Stosowanie:

Dla potrzeb klientów ustalamy właściwe proporcje komponentów oraz odpowiedni program żywienia w zależności od grupy wiekowej poszczególnych zwierząt. Zapraszamy do kontaktu z naszym ekspertem.

Używamy plików cookies

Ampol-Merol i jego kontrahenci używają cookies i podobnych technologii m.in. w celach: reklamowych, statystycznych oraz świadczenia usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, cookies będą zapisywane w pamięci Twojego urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.