Poekstrakcyjna śruta rzepakowa
Producent: Ampol-Merol
Więcej informacji u naszych Ekspertów
Zapytaj o produkt- Produkt wytwarzania oleju, uzyskiwany przez ekstrakcję i odpowiednią obróbkę cieplną makucha z nasion rzepaku.
- Często stosowane źródło białka ogólnego i metioniny w paszach dla wybranych zwierząt gospodarskich.
Właściwości:
- Zawartość białka: min 32%.
- Metionina brutto: 6-7 g/kg.
- Włókno surowe 10-12%.
- Tłuszcz surowy 8-12%.
- Dostępny luzem oraz w opakowaniach: workach 50 kg, workach 25 kg, big-bag 400 kg lub 500 kg.
- Dostępna forma: sypka.
Stosowanie:
Dla potrzeb klientów ustalamy właściwe proporcje komponentów oraz odpowiedni program żywienia w zależności od grupy wiekowej poszczególnych zwierząt. Zapraszamy do kontaktu z naszym ekspertem.