Śruty zbożowe

DDGS kukurydziany

Producent: Ampol-Merol

Więcej informacji u naszych Ekspertów

Zapytaj o produkt
  • Suszony gorzelniany wywar kukurydziany - produkt destylacji alkoholu uzyskiwany w drodze suszenia stałych pozostałości przefermentowanego ziarna z kukurydzy.
  • Często stosowane źródło białka w paszach dla wybranych grup zwierząt gospodarskich.

Właściwości:

  • Zawartość białka: min. 26%.
  • Poziom energii metabolicznej brutto: 12-13 MJ.
  • Dostępny luzem oraz w opakowaniach: workach 25 kg, workach 50 kg, big-bag 400 kg.
  • Forma: sypka lub granulowana.

 

Stosowanie:

Dla potrzeb klientów ustalamy właściwe proporcje komponentów oraz odpowiedni program żywienia w zależności od grupy wiekowej poszczególnych zwierząt. Zapraszamy do kontaktu z naszym ekspertem.

Używamy plików cookies

Ampol-Merol i jego kontrahenci używają cookies i podobnych technologii m.in. w celach: reklamowych, statystycznych oraz świadczenia usług. Jeżeli nie zmienisz ustawień, cookies będą zapisywane w pamięci Twojego urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.